Wedstrijden

  • PDF

Wedstrijden 2011
Ook in 2011 gaan we met de Avontuur weer veel wedstrijden varen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en ik hoop dat we goede prestaties kunnen neerzetten. Sommige race's zijn al vol voor andere is nog plek.

13 & 14 oktober Enkhuizer Klipperrace www.wv-almere.nl/almere/klipperrace.


In 2009 hebben we de zilveren klipper gewonnen. In 2011 hopen we weer een podiumplek te bemachtigen. € 135 pp inclusief eten en drinken. 
19 & 20 oktober Brandarisrace vanuit Harlingen. www.kuiperbrandarisrace.nl
Voor de Brandarisrace zijn nog enkele plekken beschikbaar. € 135  pp inclusief eten en drinken.
Vrijdagavond aan boord en racen naar Terschelling, daar een mooi feest en zondag weer terug.
Om drie uur zijn we in Harlingen.

21 t/m 28 oktober Beurtveer vanuit Workum. www.zeilvracht.nl www.beurtveer.nl
We gaan weer proberen het beurtveer zonder motorminuten te varen. Workum is de startplaats en dan via verschillende havens non-stop naar Amsterdam. Na een verplichte rusttijd terug naar Workum, wie het kortst zeilt wint. Kosten € 200,-- pp inclusief eten en drinken.                                                                                                                                                                                                              
27 & 26 oktober Muider hardzeildagen www.muiderhardzeildagen.nl
Kosten € 135,-- pp inclusief eten en drinken.

3 & 4 november Waddenrace www.waddenrace.nl Een 24 uurs race over het wad waarbij de havens van Terschelling, Texel, Vlieland en Den Oever aangedaan moeten worden. Kosten € 135,-- pp inclusief eten en drinken.

Advertenties

Links:
Chique Lingerie
Chique Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar. Verkrijgbaar in onze fysieke lingeriewinkel of online.
SensueleLingerie.nl
Sensuele Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met H. Exclusief maar betaalbaar.
Axami Lingerie
Axami Lingerie, verkrijgbaar van cup A tot en met E. Exclusief maar betaalbaar. Fysieke winkel én online.
You are here
Bonaire is effectief geïdentificeerd voor zijn duiken, en ik heb geprobeerd met behulp van een groot aantal periodes. Hoewel de onafhankelijkheid van de duiken is prachtig, de inzendingen op tal van websites blijven nogal moeilijk omdat ze vaak rotsachtig en glad zal zijn. Zorg ervoor dat u uw vingers om de reden dat er minimaal paling bijna overal (en geen handschoenen toegelaten als Bonaire wordt gehouden met een marien reservaat wordt genomen)! Er zijn http://www.huis-te-huur-bonaire.nl tal van duiken internetsites ik voorstander van dit soort als want je kunt invoeren door middel van het systeem ladder. We hebben ook graag vooral omdat die internet site niet heeft me in de steek gelaten. Het vorige koraal is vaak een beetje een moeilijke entree, maar het is zonder twijfel de moeite waard wanneer u springen in en zie elk van de inktvis die liever om hier rond te hangen. Ik zal vaak bundesliga wettquoten zoals de bootduiken meest effectief, omdat ik graag springen juiste in het drinkwater met de gevaren van verstuiking een enkel op de manier (dat gebeurde in een maat van mij, zelfs voordat ze maakte het in uw drinkwater) ! Ook als duiken, zijn zeker niet weg alles handig uit de auto als ik heb gehoord over diefstal problemen, maar hebben ze nog nooit meegemaakt.